10/31/14 10:07
(http://pik.bg)

Мартин Димитров: Случаят "КТБ" трябва да се разследва до дупка

Мартин Димитров: Случаят "КТБ" трябва да се разследва до дупка

„Темата за КТБ безспорно е изключително важна“, заяви от парламентарната трибуна депутатът от РБ Мартин Димитров. Той заяви, че най–важното нещо е да има международно разследване на случая. По думите му, ако това не стане, виновните ще извършат подобни неща отново след години.

„Разследване до дупка“, призова Димитров. По думите му, трябва да се наеме фирма, която да е правила проверки на банки. „Ние от РБ имаме опасения относно точка 3 от доклада за КТБ. Кой е най – евтиният начин да решим въпроса с КТБ? Това е, ако държавата предостави гаранция за взимане на кредит“, заяви още Димитров.

Мартин Димитров припомни, че българското законодателство относно банковия сектор е едно от най-добрите. Според него, не е редно то да се променя.

Менда Стоянова от ГЕРБ заяви от трибуната на НС, че е малко изненадана от изказването на Димитров. Тя обясни в какво се изразява изненадата й.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване