10/31/14 10:22
(http://pik.bg)

Окошариха 40-годишен мъж със синтетични наркотици

Окошариха 40-годишен мъж със синтетични наркотици

Полицаи от Сливен задържаха 40-годишен мъж за притежание на метамфетамин и амфетамин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен.

Акцията е проведена вчера, съвместно с отдел „Досъдебно производство”, под ръководството и контрола на Окръжна прокуратура-Сливен. В хода на операцията, при проведените процесуално-следствени действия в жилище, обитавано от И.Х. на 40 години, са намерени и иззети около 40 грама. жълтеникаво кристалообразно вещество, което при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин, около 20 грама кристалообразно вещество- амфетамин, електронна везна, мобилни телефони и други предмети, свързани с престъплението.

По случая е образувано досъдебно производство. И.Х. е задържан за 24 часа в Районно управление на МВР-Сливен. Предстои да му бъде повдигнато обвинение и наложена 72-часова мярка. Полицейските операции срещу производството и разпространението на наркотични вещества на територията на Сливен продължават.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване