10/31/14 10:07
(http://pik.bg)

Пропадна пътят към вилната зона на село Извор

Пропадна пътят към вилната зона на село Извор

Пропадна пътят към вилната зона на село Извор, община „Родопи”, информира Дарик.

Около 10 метра от трасето се е срутило в близкото дере, което е дълбоко над 15 метра. Отсечката свързва 15 вили, в които не живеят постоянно хора, а идват само през лятото и почивните дни. В момента там няма никого, аз лично обходих мястото преди час, съобщи за Дарик кметът на село Извор Илия Костов.

Причината да се срути пътят са обилните дъждове от последната седмица, а отсечката пострада сериозно и от летните порои. Тогава я възстановихме, но водата отново я повреди, коментира пред Дарик кметът на общината Пламен Спасов. Той е разпоредил незабавно да започне засипването на повредения път, като прогнозите са до края на седмицата отсечката да бъде възстановена.

Пропадналото трасе все пак е проходимо за пешеходци или мотористи, но по пътя не може да се мине с кола или джип. За моторни превозни средства има алтернативно обходно трасе в посока село Цар Калоян, уточни кметът на село Извор.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване