10/31/14 15:06
(http://pik.bg)

Част от Банкя остава без вода в понеделник

Част от Банкя остава без вода в понеделник

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от град Банкя, съобщиха от пресцентъра на компанията, предава "Фокус".

На 3 ноември, понеделник, във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „София” гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „София” от ул. „Иванянско шосе” до конна база „Хиподрума”, ул. „Чавдарица”, ул. „Васил Петлешков”, ул. „Петко Каравелов”, ул. „Ангел Кънчев”, ул. „Кочо Честименски”, ул. „Хан Крум”
по ул. „Горски път” от ул. „София” до ул. „Перуника”, ул. „Перуника”, ул. „Райна Княгиня”
по ул. „Авлига” от ул. „София” до ул. „Перуника”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Перуника” ъгъла с ул. „Авлига”; ул. „София” пред магазин за хранителни стоки.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване