11/04/14 21:28
(http://pik.bg)

Георги Гергов: Борисов е безупречен, не мога да го позная

Георги Гергов: Борисов е безупречен, не мога да го позная

Бойко Борисов е безупречен. Така бизнесменът и член на Изпълнителното на БСП Георги Гергов определи поведението на лидера на ГЕРБ след изборите в предаването "Още от деня" по БНТ.

Той няма никакъв гаф, аз не мога да го позная, добави социалистът. Според Георги Гергов, ако сега се тръгне отново към избори това ще е дъното. Ние нямаме друг шанс, трябва да има кабинет. Този кабинет няма значение от кои е съставен. Трябва да не се пречи първите дни. Тази лудница, която се случи при Орешарски, не трябва да се случва сега, заяви членът на ИБ на БСП.

Тежко му на Бойко Борисов. За най-дребните неща те ще имат проблеми, защо ГЕРБ и реформаторите са различни. Бойко Борисов си има начин и стил на работа. С тези съветници – нищо добро.  Борисов не се разминаваме по друго, освен по плоския данък. Ние постоянно правим грешки в БСП и за това ръководството трябва да си даде сметка, каза още Георги Гергов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване