11/06/14 20:02
(http://pik.bg)

Близнашки: Местан изтърва нервите си и ще съжалява

Близнашки: Местан изтърва нервите си и ще съжалява

Лютви Местан изтърва нервите си и много скоро ще съжалява за това. Дори ще го изрази и публично. Това каза пред Би Ти Ви служебният премиер Георги Близнашки на въпрос за изказването на лидера на ДПС, че министър-председателят е най-слабият досега.

От парламентарната трибуна Близнашки му отговори, че е истински български професор. 

Само за няколко месеца като премиер, Георги Близнашки успя да събере широка палитра критики, които миналия петък избухнаха „като за последно” по време на парламентарния контрол. Служебният министър-председател изпадна в защита на професионалните си качества и на действията си от високия управленски пост, който зае след оставката на кабинета „Орешарски”.

„Дават ми се квалификации, странно звучащи, поставят се под съмнение академичните ми постижения, отхвърлям всички глупави обвинения. Близнашки е истински български професор. Тепърва вие ще трябва да доказвате вашите претенции, защото нищо смислено досега не сте написали през живота си”, обърна се Близнашки към критиките на Валери Жаблянов от БСП.

„Зад претенцията ви на конституционалист извира фигурата на най-слабия служебен премиер и най-слабия премиер в историята на България. Вие бяхте една маша”, продължи с обвиненията и лидерът на ДПС Лютви Местан и го обвини в политическа чистка.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване