11/06/14 22:14
(http://www.klassa.bg/)

Първи слухове за Samsung Galaxy S6

 Трудно е да си представим следващия смартфон на Samsung от серията Galaxy, още повече че Galaxy Note 4 и Note Edge бяха представени само преди два месеца. И въпреки това сайтът SamMobile пусна първата неофициална информация за характеристиките на бъдещия флагман Galaxy S6, който би трябвало да се появи следващата пролет.

 

Според запознати Samsung ще започне проектирането му „съвсем начисто”, без да се съобразява с дизайна на предшествениците му, а самото устройство е с кодовото име Project Zero. Очаква се, че флагманът на корейската компания ще е с операционна система Android 5.0 Lollipop, а дисплеят ще е с резолюция Quad HD (2560 x 1440 пиксела). Нищо не се споменава за размера му, но вероятно ще е около 5,2 инча.

 

Що се отнася до основната камера, SamMobile отбелязва, че тя ще е по-добра от тази на Galaxy Note 4 и ще е между 16 и 20 мегапиксела. Предната отново ще е ориентирана към селфита и ще е широкоъгълна, 5-мегапикселова. Вътрешната памет на Galaxy S6 ще е в три варианта с капацитет 32GB, 64GB и 128GB. Смартфонът ще е оборудван с два различни процесора в зависимост от пазара. Единият ще е Qualcomm Snapdragon 810, а другият - Exynos 7420. Твърди се, че и двата ще са 64-битови, каквато е и новата операционна система Android 5.0 Lollipop.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване