11/07/14 14:42
(http://pik.bg)

Плевнелиев: Борисов заслужава стисната ръка и подкрепа

Плевнелиев: Борисов заслужава стисната ръка и подкрепа

Бойко Борисов заслужава стисната ръка и подкрепа за това, че пое отговорност в тежък момент. Това каза президентът Росен Плевнелиев в интервю за БНР.

Той подчерта, че Бойко Борисов ще бъде първият български министър-председател, който ще има втори мандат в най-новата история на България.

Президентът посочи, че изминалият месец е бил „месец на много трудни и тежки компромиси“, и подчерта, че те не са били направени в името на властта, а в името на България.

„Всъщност това, което виждаме, е едно отговорно отношение на различни политически формации, които жертваха немалко, но постигнаха съгласие по определени приоритети в името на повече стабилност в България“, обобщи президентът.

В същото време Росен Плевнелиев не скри своето разочарование, че в парламента не е имало повече дебати по програмната декларация, както и повече изказвания от страна на тези, които подкрепят правителството.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване