11/10/14 21:50
(http://pik.bg)

600 000 лева отиват, за да е топло в резиденция “Бояна”

600 000 лева отиват, за да е топло в резиденция “Бояна”

600 хил. лв. е готов да плати Министерският съвет за доставка на природен газ за резиденция “Бояна”. Това става ясно от обществена поръчка за избор на доставчик на природен газ за комплекса.

Сумата трябва да покрие нуждите за 2015 и 2016 г., става ясно от обявлението за обществена поръчка. Според изчисленията на резиденция “Бояна” сумата ще бъде разделена поравно в двете години и включва и заплащането на данък добавена стойност.

Изчисленията на Министерския съвет са резиденцията да ползва по 325 хил. кубични метра природен газ на година. Горивото ще се ползва както за отопление, така и за нуждите на ресторантите в резиденция “Бояна”. В резиденцията освен храна за гостите се приготвя и такава, която се доставя в Министерския съвет.

Въпреки че е обявена поръчка, договорът ще бъде сключен с компанията “Софиягаз”, става ясно от документацията. Причината е, че това е единственото дружество, което има лиценз за газоснабдяване на територията на Столичната община.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване