11/10/14 20:27
(http://www.klassa.bg/)

Най-големият щанд на Apple във веригата на Техномаркет отвори врати в София Ринг Мол

 На 06.11 от 10 часа в магазин Техномаркет Ring Mall отвори врати най-новият щанд на на Apple. В продължение на трите официални дни на откриването щандът се радва на изключително внимание от посетителите, които имаха възможността да опитат късмета си и да участват в томбола с награда новия iPad Air 2. На 08.11 в 17:00 събитието достигна своята кулминация с концерт на Михаела Филева, а малко по-късно шансът  се усмихна на Калина Златева, която спечели голямата наградата от томболата.

За да отбележат откриването на новия шанд, от Техномаркет проведоха специални промо дни за продуктите на Apple, по време на които посетителите имаха възможността да закупят продукти при преференциални условия.

От общо 7 щанда на Apple в магазини от веригата Техномаркет в цялата страна, новооткритият е най-големият до сега с площ възлизаща на 25 м2 и специално обособени зони за различните видове устройства. Всички посетители могат да разгледат, изпробват и закупят както добре познати и любими продукти на Apple като Mac Book Air, Mac Book Pro, iMac и iPod Touch, така и най-новите технологични предложения на марката.

Любителите на таблети със сигурност ще се впечатлят от новия iPad Air 2. Със значително подобрени параметри, по-тънък и по-лек корпус и уникален Retina дисплей, чието стъкло създава най-малко отблясъци от всички таблети на пазара, както и със своята батерия, издържаща до 10 часа, таблетът печели предпочитанията на всеки потребител и веднъж вземе ли го, той трудно ще го остави. Другият гeрой на новия щанд на Apple е, разбира се, новият iPhone 6, а заедно с него и iPhone 6 Plus. Неповторимият Retina HD дисплей веднага грабва и задържа вниманието. По-голям, но по-тънък, по-мощен, но изключително енергийно икономичен - това е ново поколение iPhone, който гарантира неповторимо технологично преживяване.

Щандът е отворен всеки ден, а Apple експертите с нетърпение очакват всички, които имат нужда от съвет или просто желаят да се докоснат до върховите технологии на марката. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване