11/11/14 21:13
(http://pik.bg)

Димитър Николов: Надявам се община Бургас, в срокове, да завърши оперативните програми

Димитър Николов: Надявам се община Бургас, в срокове, да завърши оперативните програми

Надявам се по-скоро да започнат оперативните програми, защото те са много важни за нас.

Това каза за "Фокус" Димитър Николов, кмет на община Бургас, който спечели наградата "Кмет на годината за 2014 година". „Искам да благодаря на всички кметове от български общини, които са ме номинирали и са гласували за мен. Това гласуване е много важно, имайки предвид, че българските кметове са с доста изисквания, доста претенциозни.

Благодаря на всички свои съграждани, които повярваха, помогнаха ми и ме подкрепяха ме във всички продължителни начинания за реализирането на Бургас. Благодаря на всички колеги, които ежедневно се трудят, голяма част от тях анонимни за да се реализират тези проекти.

Наскоро Бургас беше сполетян от две бедствия в края на лятото и през есента, масови наводнения, които предизвикаха хаос, трудности, включително за съжаление имаше и човешки жертви“. Кметът на годината, Димитър Николов благодари и на всички, които са помогнали за спасяването на хората, особено на всички кметове от общини.

"Това показва и високо ниво на сътрудничество и взаимопомощ и подкрепа от страна на местната власт. Пожелавам и успех на новото правителство, надявам се по-скоро да стартират оперативните програми, защото те са много важни за нас,каза още Николов. На въпрос, дали успя община Бургас да се справи със всички започнати проекти през 2014г.

"Кметът на годината за 2014г. каза, че „Има доста проекти, имаме и проекти, които са и в процес на изпълнение, темповете не са драматично забавени, в драматичен порядък работим. Надявам се до средата на следващата година в срокове да завършим оперативните програми. Не се притеснявам много, защото вярвам в експертната подготовка и във високата кондиция на своя екип", допълни още Димитър Николов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване