11/12/14 15:16
(http://pik.bg)

Вижте кои столични квартали ще останат без вода в петък

Вижте кои столични квартали ще останат без вода в петък

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от „Софйска вода’’. На 14 ноември (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Кънчев” жк. „Хаджи Димитър” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 140А, бл. 141, бл. 142, бл. 1, бл. 5, бл. 7

На 14 ноември (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пламък” с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на : ул. „Христо Ботев”, ул. 3-ти март”, ул. „Нарцис”, ул. „Пламък”, ул. „Мичур”, ул. „Васил Левски”

На 14 ноември (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Прогрес” с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на : ул. „Васил Левски”, ул. „Момин кладенец”, ул. „Липите”, ул. „Любен Каравелов”, ул. „Спас Андреев”, ул. „Георги Бенковски”, ул. „Троянов път”, ул. „Освобождение”, ул. „Отец Паисий”, ул. „Цар Борис ІІІ”.

На 14 ноември (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Връх Манчо” кв. „Модерно предградие” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Адам Мицкевич”, ул. 367, бул. „Сливница”, ул. „Старата църква”
С нормално водоснабдяване ще бъдат: бл. 3, бл. 4, бл. 5, бл. 6, бл. 7, бл. 8, бл. 9.

На 14 ноември (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Витоша” с. Железница , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Изгрев”, ул. „Манастирище”, ул. „Момин проход”, ул. „Витоша”, ул. „Ален мак”, ул. „Ярема”
по ул. „Искърска” от ул. „Урвич” до ул. „Искърска” №30.

На 14 ноември 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Райска градина” кв. „Княжево” , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Райска градина” от ул. „Планинец” до ул. „Елица”.
На 14 ноември, във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Касиопея” с. Мърчаево , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Касиопея”

На 14 ноември, във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака” във вилна зона „Шумака”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Шумака”

На 14 ноември, във връзка с направа на новоизграден уличен водопровод на ул. „Тинтява” гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ропотамо” от ул. „Явор” до ул. „Тинтява”, ул. „Явор”, ул. „Лале” по ул. „Тинтява” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Ропотамо”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване