11/15/14 09:55
(http://pik.bg)

Финансовият министър Горанов проговори за срещата си с Пеевски, КТБ и Ваньо Танов!

Финансовият министър Горанов проговори за срещата си с Пеевски, КТБ и Ваньо Танов!

Финансовият министър Владислав Горанов разкри повече подробности пред Диана Найденова за срещата си през 2010 година с Делян Пеевски.

"Случайно го срещнах. Не се познаваме. Бях с един приятел от Перник - Владислав Димитров, депутат от 41-ото Народно събрание. Подари ми писалка за рождения ден. На съседната маса видях Пеевски и го поздравих", разказа Горанов.

Той не подмина и темата за КТБ. "Като финансов министър внимателно коментирам тази тема. Времето ще покаже, но вътре са се случвали нередни неща. Трима одитори показаха, че има недостиг на милиарди. Държавата не е сработила нито през надзорните си органи, нито през правохранителните си органи, нито през службите си за сигурност", категоричен е министърът.

"Ваньо Танов би могъл да се справи в тежката ситуация с митниците. По време на предишния мандат работихме не лошо с него. Той трябва да осигурява приходи от акцизи и да спира контрабандата, а не да е коминукативен", изтъкна Горанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване