11/17/14 15:30
(http://pik.bg)

Врачански фермер иска да създаде институт за борба с безработицата

Врачански фермер иска да създаде институт за борба с безработицата

Врачанският фермер Йордан Малджански потърси ПИК, за да изрази въмущение относно гостуване на финансовия министър Владислав Горанов в предаването "Карай направо" и по-конкретно за думите му относно Северозападна България.

Според него министърът е показал нехайство към неговия регион и е говорил неща в разрез с програмата на ПП ГЕРБ, която предвижда специално отделяне на 1 млрд. лева целево финансиране за Северозападна България. 

Ето какво каза министър Горанов относно Северозападния регион по Нова телевизия: 

"Ще се стремим да харчим колкото изкарваме, а не сегашното поколение да живее за сметка на следващото. Държавата не създава доходи, а правила. За да изхарчи пари финансовият министър, някой трябва да си бръкне в джоба и да ги даде на страната и тя да ги харчи вместо него. И аз искам най-доброто за тези хора, само че за да изхарчим едни пари, ние трябва да ги съберем и това, че някой иска да харчи повече, не трябва да е сметка на дълг."

Мизерията и гладът, които мъчат хората от Северозападна България трябва да тревожат всички държавници и те са длъжни, освен да спазват обещанията от предизборната си програма, да мислят преди всичко за народа, защото именно той ги е избрал.

Господин Малджански е един от хората с будна съвест, който ще държи и ще следи да не бъде излъган. За него това е важен въпрос, защото "човек, тънещ в мизерия, няма желание за работа, а да се самоубие".

Той е решен да създаде институт, който да се бори с безработицата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване