11/18/14 17:49
(http://pik.bg)

Зам.-областният управител на Кърджали хвърли оставка

Зам.-областният управител на Кърджали хвърли оставка

Единият от двамата заместник-областни управители на Кърджали - Назми Мюмюн (на снимката) е депозирал оставката си пред министър-председателя Бойко Борисов, каза самият Мюмюн.

В молбата си за освобождаване от длъжността той е посочил, че това е напълно осъзнат акт, плод на дълъг размисъл. "Считам, че това е правилната постъпка на всеки български гражданин, уважаващ демократичните ценности и държавността", каза още Назми Мюмюн. Той отбелязва, че е изпълнявал длъжността при управлението на кабинета "Орешарски" и служебното правителство на Георги Близнашки и пожелава успех на новото правителство. "Обнадежден съм и ценя опитите Ви за отваряне на държавното ръководство към етническите малцинства", е написал в оставката си Назми Мюмюн.

Той е член на НС на БСП, отговорник за работата на БСП с изселническите организации и Народно - републиканската партия в Турция и заместник - председател на Областния съвет на БСП в Кърджали. Бе и временно изпълняващ длъжността "областен  управител" на Кърджали по време на предизборната кампания на предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване