11/19/14 22:27
(http://pik.bg)

Българи в Полша искат от президента по-активна реклама и по-добри електронни услуги

Българи в Полша искат от президента по-активна реклама и по-добри електронни услуги

По-добри електронни услуги за гражданите и бизнеса и по-активна реклама за българските производители поискаха представители на българската общност във Варшава на срещата си с Росен Плевнелиев. Държавният глава бе на двудневно посещение в Полша, пише "24 часа".

Президентът благодари на сънародниците ни в Полша за активното им участие в изборите през октомври. Той отново призова за ускоряване на въвеждането на електронно правителство у нас, с което да се улесни достъпът на сънародниците ни зад граница до институциите, включително и при упражняването на правото им на глас.

Полският бизнес има възможност да инвестира в една различна България, която през последните години насърчава развитието на икономическите сектори с висока добавена стойност, заяви президентът. Той участва с полския си колега Бронислав Коморовски в презентация за възможностите за инвестиции в страната ни във Фондовата борса във Варшава.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване