11/21/14 06:14
(http://www.klassa.bg/)

Избраха най-добрата българска фирма на годината

 “Победа” спечели приза в категория “Средни и големи фирми” в конкурса “Най-добра българска фирма на годината”. Компанията е основана през 1929 г. и е един от водещите производители на захарни изделия в България. Това съобщиха вчера организаторите на конкурса от Fibank. Подгласници в една от основните категории станаха фирмите “Фермата” (производство на месни продукти) и “Руди-Ан” (производство на мебели за дома и офиса). В категорията “Микро- и малки български фирми” отличие получи “АТМ Електроникс”. Компанията предлага комплексни услуги в областта на асемблирането на електронни печатни платки, монтаж на модули и системи. На второ и трето място бяха класирани съответно фирма “Илина”, която се занимава с производство на алуминиева и PVC дограма, и “Гласко” – производител на качествено обработени стъкла и огледала. Отличие в категория “Стартиращ бизнес” получи образователният портал “Уча. се”, следван от ИТ компанията “Аксидиа” и производителя на системи за изпълнение на парашутни скокове  “Адвансед парашут системс”. За фаворит на публиката след оспорвано гласуване на сайта на конкурса беше избрана компанията “Евро геймс технолоджи”, която произвежда игрални автомати.

 

В новата категория - “Внедряване на иновации”, първенец стана технологичната компания “Сиском трейдинг”, която е специализирана в разработване и внедряване на информационни системи.

 

“Всеки ден в България се раждат добри идеи, но за съжаление голяма част от тях не се осъществяват, ако някой не ги подкрепи. Затова решихме за следващото издание на конкурса да въведем още една категория в нашата инициатива - “Проектно финансиране на бизнес таланти”, с която Първа инвестиционна банка ще предостави финансова подкрепа на избрани от жури бизнес проекти”, обяви Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank и член на журито на конкурса.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване