11/21/14 20:24
(http://pik.bg)

Предлагали на фолкпевица да стане компаньонка, за да получи пари за клип

Предлагали на фолкпевица да стане компаньонка, за да получи пари за клип

Актуална фолкпевица търси средства за най-новия си клип. Нуждата от пари я отвежда до бизнесмен, който в задушевен разговор я уверява, че може да  осигури сумата, но в замяна тя трябва да сподели леглото си с няколко господа. След дълъг размисъл фолкдивата отказва, пише "24 часа".
 

Въпреки това името  попада между кориците по делото за елитна проституция срещу приближения до Алексей Петров – Антон Петров-Хамстера, подсъдим по “Октопода”, шофьора му Цветко Цветков, Мистър България 2003 Мирослав Йончев и модния мениджър Николай Пиронков. Четиримата са разследвани, че са склонявали модели към платена любов и са осигурявали помещения за проституция. Те са обвиняеми от 2012 г.

В началото делото е част от по-мащабно разследване - за трафик на хора, което се води срещу Димитър Митров–Митко Полицая и още 42-ма души, сред които бодигардове в бардаци и таксиметрови шофьори, развеждали жриците по квартири из София.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване