11/25/14 08:39
(http://pik.bg)

Момчета пазят съученичките си от Митко, спукал тъпанчето на момиче с шиш

Момчета пазят съученичките си от Митко, спукал тъпанчето на момиче с шиш

Момчетата от 4 клас на пловдивското училище „Братя Миладинови“ се организирали всяко междучасие един от тях да пази по няколко момиченца от класа от посегателствата на съученика си Митко. 10-годишното момче предизвика бунт в училището, след като проби с шиш ухото на своя ученичка. Според учителите той е с проблемно поведение, съобщи БТВ.

Митко  има трудности с общуването, хиперактивен е и агресивен. След разкриването на инцидента със спуканото тъпанче на малката Леа стана ясно, че момчето често напада момичетата, държи се непристойно, хвърля предмети, търкаля се по земята и всичко това в клас.

И днес рано сутринта родителите на децата от класа на Митко се събраха пред училището с искането той да бъде преместен. Те бяха категорични, че няма да пуснат децата си в час докато това не се случи.

От Регионалния инспекторат по образование съобщиха, че бащата на Митко е подал сигнал до тях. Обсъждано е каква да бъде съдбата на детето. Без да бъде дочакано решението, обаче, родителите сами преценили да преместят детето. Засега не се знае в кое училище ще отиде той, но за него то ще е шестото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване