11/26/14 20:34
(http://pik.bg)

Извънредно! Спешно трябва да се проведат избори за лидери на БСП в Сандански и Гърмен

Извънредно! Спешно трябва да се проведат избори за лидери на БСП в Сандански и Гърмен

По разпореждане на националното ръководство общинските структури на БСП в Гърмен и Сандански спешно трябва да проведат избори за смяна на лидерите си. Това се наложило като "заповед " отгоре, заради слабите изборни резултати,пише struma.com.

БСП Сандански, начело с Андон Ризов и БСП Гърмен, оглавявана от Мариана Стругова ще трябва да затегнат редиците си тъй като изборният им резултат е най-слабият в региона. В момента структурите се подготвят с номинациите за новите лидери на червените в двете общини.

Катастрофата, която преживя столетницата в Пиринско мобилизира партията, започнаха ежеседмични сбирки, които чертаят стратегията и тактиката в предстоящите избори. БСП започна да оглежда състава си и да избира кой ще се включи в кметската надпревара. Залогът е огромен, ако и на тези избори БСП се провали тя завинаги ще изчезне от политическата сцена с авторитета на столетница.

Става нещо странно в БСП в Пиринско, те се затвориха и работят, но не говорят много. След изборите излязоха бързо от шока и в момента са мобилизирани и амбицирани.

Миков попаримеждуличностните ежби, ограничиха се правата на традиционно спряганите за водачи социалисти. Активизираха и младежите им, сменяйки лидера Асен Балабанов с Ваня Маникатева и още в първия й ден новата лидерка започна с младежки инициативи. Наблюдаваме процесите отблизо, дали ще има Възраждане на БСП бъдещето ще покаже.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване