11/26/14 09:02
(http://pik.bg)

Михнева продължи с разкритията: Цветан Василев е давал пари на малки политически партии, за да влезе в политиката! (обновена)

Михнева продължи с разкритията: Цветан Василев е давал пари на малки политически партии, за да влезе в политиката! (обновена)

"Сотир Цацаров трябва да изнесе списък от 2500 души, които са получавали пари на ръка от Цветан Василев. Те са стигнали едва до 900-я. Трябва да разпитат още много хора, а всеки може да отрече думите на предишния."

Това каза по Би Ти Ви Маргарита Михнева. Тя потвърди днес сензационната информация, която разкри пред ПИК.

Вчера пред медията ни Михнева разкри как лидерката на НФСБ Антония Първанова е взела 250 000 евро на ръка от Цветан Василев, за да го похвали при Кеворк Кеворкян. (Виж в Още по темата)

"Цветан Василев е раздавал пари на малки политически партии, искал е да влезе в политиката. Първанова не е казала на хората си от НДСВ за това. Питат я на събрание и тя отрича" разказа журналистката.  

"Соня Колтуклиева да отговори - разпитвана ли е в прокуратурата, плащала ли е данъци за тези пари. Тя е направила самопризнания, така че аз смятам, че разговорът ми с нея е приключил", каза Михнева, като категорично подчерта, че Колтуклиева е била разпитвана в прокуратурата.

Михнева се позовава на данни, които според нея са в прокуратурата. Тя е изчислила, че всеки ден пред офиса на Цветан Василев в банката са се редили за пари по 40-50 души. Лидерите на малки партии са били канени на лична среща на 4 очи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване