11/26/14 15:38
(http://pik.bg)

Цецка Цачева ще участва в церемония в памет на загиналите български войници и офицери по време на ПСВ

Цецка Цачева ще участва в церемония в памет на загиналите български войници и офицери по време на ПСВ

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще участва в тържествената церемония по полагане на венци пред паметника на Незнайния воин в памет на загиналите български войници и офицери по време на Първата световна война, съобщава "Фокус".

Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. На церемонията, която ще се проведе от 12.00 часа на 27 ноември 2014 г., Цецка Цачева ще произнесе слово. На тържествен концерт от 18.00 часа в зала „Св. София” на Народното събрание, пл. „Княз Александър Първи” № 1 ще бъдат представени книгата и музикалният диск „Бойните маршове на честта и славата на България”. Изданията, посветени на 100-годишнината от

Първата световна война, ще бъдат поднесени на публиката в изпълнение на Академичен мъжки хор „Гусла” с ръководител академик Валентин Бобевски. 
Събитията са под патронажа на председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Празникът на Бойните маршове на честта и славата на България е съвместна инициатива на Народното събрание, Министерството на отбраната, Столична община, военно-патриотичните, обществени и родолюбиви съюзи и агенция и радио „Фокус”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване