11/27/14 22:44
(http://www.klassa.bg/)

AVON представя Christian Lacroix Ambre - нов дизайнерски аромат за Нея и за Него

 Christian Lacroix Ambre е новият неустоим парфюм на козметичния гигант AVON. Ароматът е четвърти поред в рамките на колаборацията между известния дизайнер и бранда. Вдъхновен от златистия кехлибар, Christian Lacroix Ambre e вълнуваща гама от ухания, които галят сетивата и улавят енергията на модерния шик.

 

С пищния си и същевременно топъл аромат парфюмът дава възможност на жените и на мъжете да се пренесат в един свят на разкош и изящество. Ambre за Нея е чувствен аромат, създаден от най-висококачествени съставки. Лесно доловимите нотки на искряща мандарина в комбинация с опияняваща роза мигновено примамват дори най-взискателния вкус. Обаятелният аромат се разкрива в сърцевина от златна гардения и сладострастни листа от жасмин, преплитащи се с пищното ухание на роза, а специалната съставка – течен карамелен кехлибар, оставя усещането за божествено ухание. Във финалната нотка на неустоимия аромат се улавят нежно бензое и докосване от редки пачули.

 

Christian Lacroix Ambre за Него впечатлява с модерен и изискан ориенталско-дървесен аромат на пикантен бергамот и мандарина в перфектна хармония с нотки на карамелизирана слива. Сърцевината на парфюма – модерно съчетание от свеж мъх, кардамон и екзотичен босилек, засилва загадъчното усещане на изискания аромат, в чиито финални нотки улавяме чувствения и хипнотизиращ златен кехлибар в съчетание с пищно сандалово дърво и изящен кедър.  

 

Цялото съчетание от сладки и галещи сетивата благоухания създават два дълбоко съблазнителни аромата за Нея и за Него, подходящи и за най-изтънчения вкус. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване