11/27/14 20:05
(http://pik.bg)

Румен Гечев готви група "Депутати от Плевен"

Румен Гечев готви група "Депутати от Плевен"

Депутатът от коалиция "БСП лява България" Румен Гечев обяви, че инициира създаването на група "Депутати от Плевен", съобщи БТА.

Разговарях с колегите от Плевен от другите партии и те приеха идеята да направим група на народните представители, избрани от региона на Плевен, която периодично да се среща в областния център и в София, поясни Гечев на пресконференция в Плевен. Според него независимо от политическите им различия, депутатите биха могли да представляват като група по-добре интересите на Плевенска област.

Трябва да се опитаме заедно да помагаме за решението на проблемите в нашия избирателен район, е убеден Гечев. По думите му групата депутати в 43-тото Народно събрание от Плевен "е доста силно представена и има добри позиции". Според него с общи усилия плевенчани в парламента ще могат да съдействат допълнително на своите земляци за развитието на региона.

Идеята на Гечев е групата да бъде на паритетни начала, в нея да няма ръководство и йерархия. Ще бъде чудесно, ако заедно даваме пресконференции, за да видят хората и различията и общите неща между нас, коментира Румен Гечев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване