11/28/14 08:40
(http://www.dnevnik.bg/)

В ГЕРБ нямат кризисен план, ако Фронтът оттегли подкрепата си


В ГЕРБ не е обсъждан кризисен план в случай, че Патриотичният фронт оттегли подкрепата си. Това обяви в сутрешния блок на БНТ Димитър Главчев, депутат и заместник-председател на Народното събрание.

Той отново лансира тезата на ГЕРБ, че партията ще търси широка подкрепа при решаването на големи въпроси.

По-важен е характерът на мнозинството, който се е формирал, а не противоречията, посочи още Главчев и заключи, че в новия парламент има единство в многообразието, което отразява обществените нагласи.
В името на решаването на големи проблеми такива противоречия трябва да бъдат преглъщани, обясни Главчев в отговор на въпрос.

По адрес на негативните коментари за това, че депутатът Слави Бинев оглави парламентарната комисия по култура и медии Главчев посочи, че разпределението на ръководствата на комисиите не е правено поименно, а на коя парламентарна група какъв ръководен пост да бъде предоставен. "Конкретният състав е работа на съответната парламентарна група", допълни той.
Главчев обясни, че частичното сформиране на парламентарните комисии се дължи в момента само на проблеми, които има опозицията. "Надяваме се да ги решат, за да може парламентът да върви напред", допълни той.

До момента са сформирани 12 от тях.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване