11/28/14 06:57
(http://www.klassa.bg/)

еPay.bg вече и с мобилна версия

 еPay.bg вече има променен сайт и мобилна версия, достъпна за потребители на iOS и Android. В допълнение българската система за електронни разплащания въвежда нови функционалности. Потребителите вече могат да персонализират първата страница на своя профил според най-често използваните от тях услуги.

 

„Нова също е възможността за частично и разсрочено плащане на задължения към дружества за комунални услуги, местни данъци и такси”, съобщи Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.bg.

 

Въведено е и автоматичното плащане на сметки с опция за лимитиране на превежданите суми. Активирана е новата услуга PayFly. Чрез нея могат да се изготвят и изпращат фактури, да се следят и управляват плащания по тях, както и да се пускат искания за плащане през имейл, SMS или с QR код.

 

Еднократната парола dpass е друга нова функционалност за допълнително осигуряване на плащания чрез временен код, валиден за 30 секунди. Тя се активира безплатно от личния профил на всеки клиент и прилага стандартизирани криптографски средства, което я прави съвместима с външни приложения, като Google, Gmail, Dropbox и Amazon.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване