11/28/14 15:08
(http://e-vestnik.bg/)

Запознайте се: Барни Стинсън от „Как се запознах с майка ви“ и неговият „Кодекс на пича“

Позволете на най-великия пич на всички времена и съавтор на книгата Барни Стинсън, заедно със своето произведение Кодекс на пича (Книгомания, превод Камен Велчев), да споделят с вас мъдростта си, за да не се окаже, че по време на „дяволска” тройка (два пича, една мацка) се гледате в очите с другия пич.
Барни е героят на Нийл Патрик Харис от комедийния сериал Как се запознах с майка ви. А книгата, написана от негово име, е бестселър на New York Times, продаден в повече от 1 милион бройки по целия свят. Съдържащ в себе си около 150 правила, този морален кодекс на поведение ще помогне на всяко обикновено момче да се превърне във възможно най-готиния пич.

За идеята на книгата

Кодекс на пича е написан от създателите на сериала Как се запознах с майка ви Картър Бейс, Крег Томас и Мат Кун. Книгата съдържа 150 правила, оформени като членове на кодекс, които регламентират какво трябва и какво не трябва да правят истинските пичове. Книгата е написана от името на Барни Стинсън в съавторство с Кун. Кун също така води блога на Барни, който последният уж пише по време на шоуто. За първи път Кодексът е показан в серията Козелът. Крег Даймънд от CBC нарича книгата „майтапчийски наръчник за възбудени пичове”.

За автора

Барни Стинсън е прекрасен и свободен мъж с ренесансови разбирания, известен най-вече с изявите си в света на блоговете ( www.barneysblog.com ). Свири на 83 различни музикални инструмента, има най-хубавите прасци на света, направил е обиколка на земното кълбо с боен изтребител с вързани очи, световен шампион е по пейнтбол, изобретил е онова нещо там, дето прилича на колесница и го връзват отзад на сакатите кучета, а понастоящем е в борда на директорите на една от най-богатите компании в света, така че най-вероятно няма да ви вдигне телефона.

Барни Стинсън е страхотен пич. Работи за могъща нюйоркска банка, но въпреки всичко намира време да се спретне и помогне на по-ощетените от него, особено на нещастния и страдащ от несподелена любов свой приятел Тед Мосби. Честно, тоя наистина има сериозни проблеми. Когато Барни не организира фотосесия с мадами по бикини за календари, не прави тестдрайв на танкове или не се е посветил изцяло на някаква друга своя легендарна дейност, например да язди тигър без седло или да свири на китара, участва в сериала на CBS Как се запознах с майка ви, заедно с приятелите си Тед, Робин, Лили и Маршал.

Директно от нашумелия писател Барни Стинсън можете да се насладите на Кодекса на пича - удобен съветник за модерния и провокативен пич. С комбинацията си от нови правила, вдъхновения и мъдрост, съчетани с класически заемки от оригиналния Кодекс, наръчникът „пич във всяка ситуация” е замислен като бърз начин да се помогне на заетия пич да се справи с всичко, което животът изправи срещу него - както на плажа, така и по време на игра, та чак дори и във взаимоотношенията му с дамите.

От Барни за Барни

Ако следите моя блог и сте се запознали с някои от ръководствата ми как да сваляте мадами, шансовете да ви се отвори парашута с някоя от тях са се увеличили с 1500% (сериозно!). Освен това трябва да спазвате Кодекса на пича. Следвате ли стриктно съветите ми ще видите промяна в рамките на няколко дни.
И така, за пръв път ...

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване