11/28/14 18:02
(http://pik.bg)

Пернишката "Топлофикация" обяви безлихвена ваканция за редовните си платци

Пернишката "Топлофикация" обяви безлихвена ваканция за редовните си платци

"Топлофикация” Перник обяви безлихвена ваканция за битовите си абонати.Тя стартира на 1 декември и ще продължи до края на годината, съобщава "Мироглед".

Редовните платци ще плащат безлихвено и с допълнителна отстъпка от 13,7%. От облекчението могат да се възползват, но без отстъпки, борчлиите, които са дадени на съд, но без влязло в сила съдебно решение.  Това важи обаче само при цялостно плащане на задълженията. При същите условия отпада лихвата и при погасяват на дълговете на абонатите с образувани изпълнителни производства, но след заплащане на таксите и разноските по изпълнението при съответния съдебен изпълнител, при който е образувано делото.

„За да се възползват от обявените отстъпки, при наличие на трите категории задължения, клиентите е необходимо да заплатят  първо  задълженията по образувани изпълнителни производства и тези, за които са предприети действия за събиране по съдебен ред, без влязло в сила съдебно решение и издаден изпълнителен лист, за да могат да се възползват от отстъпките за текущи задължения”, обясниха от дружеството.
Абонатите могат да си платят безлихвено, а редовните и с отстъпки,  на касите на „Топлофикация-Перник” в Минна дирекция и Банка ДСК Изток, които до 31 декември ще работят с удължено работно време от 8 ч. до 17,15ч.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване