12/02/14 20:43
(http://www.klassa.bg/)

„24 часа в отделението за спешна помощ” с нов пети сезон по TLC

 На 4 декември, четвъртък, от 22:00 часа по TLC започва петият още по-завладяващ сезон на „24 часа в отделението за спешна помощ”. Документалната поредица, проследяваща живота в едно от най-натоварените британски отделения за спешна помощ в болницата на Кралския колеж в южен Лондон, се завръща с още истории на пациенти, пристигнали в отделението в рамките на едно денонощие. 70 камери с висока резолюция следят изключително важната работа на екипа и предлагат още по-интимен достъп до всички кътчета на отделението.

Всеки един от новите епизоди се фокусира върху любовта, борбата за живот и личните преживявания на пациентите в най-критичните 24 часа от лечението им. Показвайки радостта и болката, които спохождат героите и техните семейства, „24 часа в отделението за спешна помощ” разкрива усърдната работа и професионализма на лекарите в отделението.

В първия епизод от новия сезон зрителите се запознават с 33-годишния Дилсън, който постъпва по спешност с рани от нож по главата и врата след нападение пред нощен клуб. В следващия епизод 50-годишният машинен инженер Греъм пристига в спешното отделение с опасения за сърдечен удар, но след като брат му си спомня за безгрижната им младост, лекарят предполага, че проблемите на Греъм може би са свързани с неговия стресиращ начин на живот. В същото време 71-годишната Пат е намерена в безсъзнание от съпруга си, а 65-годишният Мик е открит да лежи на улицата с кръвоизлив от ухото. И в двата случая медиците имат подозрения за мозъчен кръвоизлив, така че се налага да направят скенер на пациентите. Тези и още много вълнуващи случаи очакват зрителите в „24 часа в отделението за спешна помощ” по TLC.





 

TLC:

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване