12/05/14 14:51
(http://pik.bg)

Вижте кои части на столицата ще останат без вода в понеделник

Вижте кои части на столицата ще останат без вода в понеделник

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 декември (понеделник), съобщиха от пресцентъра на дружеството. Мярката се налага във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Витоша” с. Железница , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Изгрев” от ул. „Ярема” до ул. „Изгрев”№34.
по ул. „Манастирище” от ул. „Момин проход” до ул. „Изгрев”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Манастирище” ъгъла с ул. „Изгрев”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 8 декември 2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в жк. „Младост” ІА , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. „Кръстьо Раковски”, ул. „Ресен”, ул. „Анна Ахматова” 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Д-р София Аврамова” пред бл. 513.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 8 декември 2014 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Одоровци” жк. „Красна поляна” І, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. „Методи Кусевич” от ул. „Братин дол” до ул. „Румяна”, ул. „Румяна”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Методи Кусевич” ъгъла с ул. „Одоровци”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване