12/05/14 22:13
(http://pik.bg)

Шок! Учител от Тутракан изчезна мистериозно

Шок! Учител от Тутракан изчезна мистериозно

49-годишен учител от Тутракан изчезна мистериозно. Вече близо 7 месеца няма ни вест, ни кост от Камен Змеев. Преподавателят е видян последно на 11 май, часове по-късно телефонът му е засечен на петдесетина километра от града, след което е изключен и следата към Камен се губи.

Неговите близки са в шок, съпругата му Катя и децата му - Валери и Мария, все още вярват, че е жив. Пред медиите вчера жена му, която работи в болницата в Тутракан изплака: „Надяваме се на Коледно чудо и вярваме, че съпругът ми, който е и баща на двете ни прекрасни деца, ще се върне жив и здрав".

Драмата с Камен Змеев наистина се превръща в мистерия. От 11 май насам полицията е претърсила целия район с кучета, но от изчезналия учител няма и следа. Липсват и свидетели, които да са го видели да поема в конкретна посока, или пък да са имал инфо какво смята да прави с живота си.

Приятелите и роднините му са в пълно неведение и не знаят нищо. Предполага се, че във фаталната нощ мъжът е вървял пеша до село Сливо поле, което е на 50 км от Тутракан. Някъде там сигналът на мобилния му телефон е засечен за последно, преди да бъде изключен.

„Камен е разумен човек. Не съм предполагала, че може да направи така. Затова не изключвам, че може да му се е случило нещо. Той е отговорен човек. Може да се е скрил някъде, за да си даде време да размисли", надява се съпругата му. Тя обаче призна, че месец преди да изчезне, учителят се променил. Станал е мълчалив и нищо не споделял. Не откликвал и на молбите на съпругата си да обсъдят проблемите и заедно да ги решават.

„Помислих си, че той е посегнал на живота си, но ако е това, защо му е да ходи надалече? Имам надежда, че някъде се е скрил, за да си реши проблемите и ще се върне, защото в себе си няма нито документи, нито пари, нито дрехи. Знам, че той много ни обича", добавя дъщерята на Камен.

„Фактът, че не го откриха мъртъв, ни дава надежда, че е жив", сподели Галя. Мистерията около мъжа й се допълва и от факта, че през юни, месец след изчезването, Змеев е приел приятелство във фейсбук. Откъде обаче е станало това, засега разследващите няма идея.

Проверка на „Всеки ден" в социалната мрежа показа, че Камен Змеев е много ценен от колегите си и обичан от децата учител. Негова възпитаничка с никнейм Нанси Моролу е написала под обща снимка на бала й - „Най-страхотният учител". „Такъв беше и като студент", допълва неговата колежка Нери Асенова.

Източник: "Всеки ден"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване