12/06/14 10:50
(http://pik.bg)

Борисов и Плевнелиев поздравиха Беновска за рождения ден на радио К2

Борисов и Плевнелиев поздравиха Беновска за рождения ден на радио К2

Първите мъже на България - президентът Росен Плевнелиев и премиерът Бойко Борисов, поздравиха днес Илияна Беновска за шестия рожден ден на радио К2.  

Държавният глава изпрати поздравителен адрес. Ето какво пише в него:

"Приемете моите сърдечни поздрави по случай шестия рожден ден на Радио К2. 

За шест години Вашият екип показа, че винаги е в центъра на важните политически събития, където непоколебимо и безкомпромисно търси истината. Ентусиазмът и отдадеността на журналистите на К2 са пример за професионална целеустременост и хъс, без които добрата журналистика не може.

Желая Ви здраве и професионални успехи. Всяка една медия носи тежката отговорност за подобряването на медийната среда у нас. Вярвам, че К2 има своя принос в тази насока.

Честит празник на Вас и на неуморния Ви напорист екип!".

Бойко Борисов оправи поздравнелието си по време на интервю по актуалните проблеми на държавата. "Желая на вас и слушателите ви дълъг живот и здраве!”, отправи своя поздрав в ефира на „Радио К2” Бойко Борисов. „Благодаря и дано да сме полезни”, отговори водещата Илиана Беновска, а министър-председателят добави, че когато има свобода на словото, това няма как да не бъде така.

Илиана Беновска поздрави Бойко Борисов за 8-мия рожден ден на ПП ГЕРБ и пожела да бъдат полезни на обществото и да успеят да пречупят представата за това, че политиците се възползват от властта за своя употреба. Бойко Борисов отговори, че само за един месец отпуснатите еврофондове са за няколко милиарда и те вече са в България.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване