12/08/14 22:08
(http://pik.bg)

14 месеца затвор за ямболия, уринирал пред полицията

14 месеца затвор за ямболия, уринирал пред полицията

Година и два месеца ще лежи в затвора ямболията Георги Иванов за хулиганска проява в сградата на полицията в областния град. Мъжът бил задържан за 24 часа и през нощта направил опит да изкара половия си член и да уринира. Четирима дежурни се опитали да го спрат, а той се нъхвърлил срещу тях с думите: "мишоци, шматки, ще ми духате".

Магистратите прецениха, че нарушението на обществения ред е опасен рецидив, след като Георги вече имал в сила условна присъда от 4 месеца. Заради това постановиха да лежи ефективно в затвора при първоначален строг режим.

Друг мъж пък получи наказание 10 месеца пробация от ямболските съдии за хулиганство спрямо полицаи. Росен Р. бил задържан в с. Веселиново и докато го откарат в ареста, вилнял в патрулната кола "Опел".

Отправял закани за саморазправа спрямо трима от полицаите. Заплашвал с думите: "Тебе ще те дебна и ще те сгазя с колата. А с вас двамата ще се разправям по друг начин". Отправял обиди, ругатни и закани към полицейските служители с думите: "тъпаци, глупаци, вас кой ви е викал, махайте се оттук.

Ще ви дебна и след като ви свърши дежурството, ще ви набия". Докато го возели в патрулката бутал и ритал с крака седалката на колата, удрял с глава стъклото и отправял закани, че ще натроши лекия автомобил. След като го прибрали в клетката на управлението пък буйствал и блъскал по решетките на помещението.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване