12/09/14 20:50
(http://www.klassa.bg/)

ZELJKO JOKSIMOVIC търси у нас дуетна половинка за концерта си в София

 Златният глас на Сърбия Zeljko Joksimovic ще изнесе първия си голям концерт в България на 20 март в Зала 1 на НДК. Подготовката за впечатляващото шоу вече е в разгара си – певецът усилено репетира със своя бенд и обещава да предложи на българската публика няколко изненади. Идеята на самия Zeljko е една от тях да бъде уникален дует с голяма българска звезда. Финалният избор коя ще бъде родната знаменитост, е изцяло на виртуоза на балканската балада. Той ще я  покани да репетират заедно в собственото му звукозаписно студио в Белград, в което записват хитове най-известните балкански изпълнители.

 

Кой ще бъде щастливецът – предстои да разберем. В социалните мрежи феновете вече правят предположения и лобират за своите любимци.

 

На 20 март в Зала 1 на НДК публиката ще има възможност да се наслади на шоуто "Balkan Bazar", което е специално създадено да покаже многостранните таланти на изпълнителя и магичната сила на балканската музика. Ще прозвучат също и най-големите му хитове - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija" и "Nije ljubav stvar".

 

Билети за концерта на златния глас на Балканите на 20 март 2015 могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

 

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване