12/09/14 18:40
(http://pik.bg)

Нови разкрития за Петко Сертов! Работил като консултант по корпоративна сигурност в енергийни фирми преди да изчезне

Нови разкрития за Петко Сертов! Работил като консултант по корпоративна сигурност в енергийни фирми преди да изчезне

Петко Сертов е имал любопитно занимание през последните 2 години. Той е работил като консултант по корпоративна сигурност за различни фирми. Част от тях - в енергийния сектор, съобщи БНТ.

Помагал е също и в туристическата фирма на съпругата си.

ПИК припомня, че бившият шеф на ДАНС е в неизвестност от петък вечерта. Той е напуснал дома си без двата си мобилни телефона. На следващия ден съпругата му е подала сигнал в полицията.

Охранителни камери върху фасадата на сграда в съседство с блока, в който живее Сертов, са заснели как той излиза от входа, стига до автомобила си, спокойно го отключва и потегля. От записа се вижда, че Сертов тръгва по улица “Княз Борис I” в посока към бул. "Пенчо Славейков".

От там следите на бившия шеф на ДАНС се губят.

По-рано днес от МВР обясниха, че Сертов не е отсядал в хотел от петък до днес, както се твърдеше, нито пък че е изтеглил 8000 лева от сметката си.

Всички основни версии за изчезването на Петко Сертов са еднакво актуални за разслеващите. Сред тях са евентуално отвличане, нещастен случай, битов инцидент, самоубийство, както и напускане на семейното жилище и близките поради лични причини. Според разследващи едиствен мотив за отвличането на Сертов би била информация, с която той разполага, но това е малко вероятно.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване