12/10/14 09:33
(http://pik.bg)

Ексклузивно в ПИК! Скандалът с наводенията се разраства, има опасност Ямбол да остане под вода, местните обвиниха кабинета "Орешарски"

Ексклузивно в ПИК! Скандалът с наводенията се разраства, има опасност Ямбол да остане под вода, местните обвиниха кабинета "Орешарски"

Местните жители в Ямбол и Елхово се вдигнаха на бунт заради кризата с наводненията и преливащите язовири, научи ПИК.

Медията ни се натъкна на лавина от коментари във "Фейсбук", които обвиняват правителството на Пламен Орешарски.

Вижте атаките в социаната мрежа:

Язовирите преливат. Ямбол,Елхово и селата са наводнени!!!!!! Днес започна екстемно изпускне на яз.Коприна, а това означава че Жребеца ще прелее или трябва да се изпуска с повече от 150кб.в.секунда. Ако това стане и Ямбол ще потъне.

Гледам новините и никъде не чух въпрос КОЙ Е ВИНВЕН А СЛУШАМ ЧЕ С.БИНЕВ СИ ПОДАЛ ОСТВКА И ЧЕ П.СЕРТОВ Е ИЗЧЕЗНАЛ . А ХИЛЯДИТЕ ХОРА КОЙТ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ЩЕ ПОСРЕЩНАТ НОЩА И ДАЛИ ВЪОБЩЕ ЩЕ СПЯТ........ . ВИНОВНИ ИМА !!!!! КОЙ ДЪРЖА ПЪЛНИ ЯЗОВИРИТЕ НА 90% И ТО СРЕЩУ ЕСЕН-ЗИМА???? ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА ? ЗА МЕН ТОВА Е ДИВЕРСИЯ!!!!

Знам че съм прав . От 16г. Ходя поне по 3 пъти в седмицата за риба на Жребеца и никога не е бил яз. Жребчево на такова ниво есента . На малко по ниско ниво е бил пролетта след снеготопенето . И моя малкия син да бях питал щеше да ми каже че ще стане беля .

Помнете ми думите ..... Ще почнат оправдания че виждате ли декември са паднали еди колко си литра на кв.м и това е вдигнало подпочвените води и това е довело за наводненията.
 За тази ситуация въобще не е виновен Бойко. Бившите си бяха назначили разни некадърници, после дойде и служебно правителство но истината е че от далавери нямат време за работа .

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване