12/10/14 20:43
(http://pik.bg)

Пиян наби жена си, счупи прозорец на полицейски участък и се скри при мама

Пиян наби жена си, счупи прозорец на полицейски участък и се скри при мама

Мъж наби жена си, мина покрай полицейския участък и счупи прозорец, после се укри в дома на родителите си. Битовата драма се разиграла в 5-хилядното с.Ябланово в Котленския балкан - съобщиха от МВР-Сливен.

37-годишният съпруг пиянствал почти през целия ден на 9 декември. Накрая се заял с жената, скарали се. И той я набил, за да млъкне. Тя успяла да се добере до мобилния си телефон и да се оплаче на спешния тел.112.

Мъжът разбрал. Веднага тръгнал към полицейския участък в селото. И от яд, че жената му извикала ченгетата, счупил един от прозорците на участъка. После отишъл при мама и татко, за да се скрие в дома им, да се нахрани и наспи.

Служителите на реда се отзовали на адреса на подадения сигнал. Пребитата съпруга им разказала какво се е случило. Съобщила, че побойникът не е у дома.

Малко по-късно същата нощ полицията открила мъжа да си почива, все още неизтрезнял, в бащината си къща. Едва тогава се разбрало, че той е строшил стъклата на участъка. Срещу него се води досъдебно производство за домашното насилие и за имуществените вреди, които е причинил.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване