12/11/14 18:00
(http://pik.bg)

Жестоко убийство край Пловдив! Намериха мъртъв дистрибутор на търговска верига, захвърлен в нива

Жестоко убийство край Пловдив! Намериха мъртъв дистрибутор на търговска верига, захвърлен в нива

Мъж на 35 години от Първомай бил намерен убит тази сутрин в нива край село Плодовитово в община Братя Даскалови, пише "24 часа" от местни хора.

От Окръжната прокуратура в Стара Загора потвърдиха за инцидента.

Според местните мъжът се казвал Кънчо и бил дистрибутор на голяма търговска верига за хранителни стоки. В 16,45 часа бусът му бил засечен от камерите в село Плодовитово на път за Чирпан, където мъжът трябвало да зареди с алкохол и цигари магазин в центъра на града, но не се появил. Шефовете му били уведомени за изчезването му и започнали да го издирват. Най-напред по джипиеса на колата тя била открита в отбивка на пътя след Плодовитово в посока Чирпан.

Шофьорът липсвал. Заради тъмнината издирването му продължило тази сутрин и не след дълго трупът на Кънчо бил открит в близка нива.

Мъжът бил застрелян с пистолет в сърцето, но имал и няколко прободни рани с нож. Най-вероятно нападателите или нападателят са му били познати, защото го убедили да спре по време на пътуването му. След това между жертвата и неизвестните възникнало боричкане, завършило с фаталния изстрел.

В Плодовитово твърдят, че в нивата бил открит и пистолетът, с която е прострелян мъжът. Най-вероятно нападателите са били аматьори, защото с нищо не прикрили следите от деянието си.
По случая работи полицията в Чирпан.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване