12/13/14 19:50
(http://www.klassa.bg/)

Пампорово откри парти и ски сезона

 С бляскаво парти, цветна заря и танци до ранните часове отбеляза своето откриване най-новото бижу в к.к. Пампорово, информират от ПроФайл. Нощен  клуб ПЛАН Б се намира в сърцето на курорта /в хотел Перелик/. Разполага със 150 места на два етажа и собствен лоби бар, който предлага денонощен комфорт и уют. Интересно е дизайнерското решение на доайените в областта с умело вплетени над пет хиляди стъклени чаши на високия таван,  които закачливо проблясват и сякаш казват  наздраве на всички танцуващи под тях.

Тук почитателите на хаус, денс, ретро и музиката на народа си подават ръка под един покрив.  Ди Джеят иновативно и нестандартно е позициониран на огромен бял роял, който впечатлява със своя дизайн и вграден вип бар.

Официалното откриване беше обилно полято с шампанско, още с влизането на гостите. Собсвеници на хотели и техните екипи, предпиемачите Йордан и Динко Диневи, г-н Наско Лазаров, притежател на престижната награда `Човек на 21-ви век` и собственик на агенция за комуникации ПроФайл бяха сред поканените гости. Кмета на Истанбул, придружен от кмета на Пампорово г-н Иван Дафов и кмета на Чепеларе г-н Тодор Бозуков, обединени от общата идея да се и рекламира и  инвестира в популярния ски курорт, също уважиха събитието, а на следващия ден прерязаха лентата и на откриването на ски сезона.

Специалният гост на вечерта беше  Десислава. Хитовата певица изпълни едни най-обичаните си авторски, народни, поп и поп-фолк песни, които разгорещиха максимално купона.

В Пампорово вече има ПЛАН Б за вечерта и гордо отбелязва на своята  карта  новата и модерна парти дестинация в курорта, допълват  още от ПроФайл.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване