12/13/14 12:23
(http://pik.bg)

САМО в ПИК! Алексей Петров се забърка в грандиозен международен скандал! (снимка)

САМО в ПИК! Алексей Петров се забърка в грандиозен международен скандал! (снимка)

Председателят на Балканската федерация по карате Алексей Петров попадна в епицентъра на международен скандал със спортен отенък, научи ПИК.

Медията ни научи, че в последната точка от дневния ред на ръководената от него организация, той е предложил на следващото заседание на Изпълнителното бюро Косово да бъде прието за член на Балканската карате федерация.

 

 

Решението му получи подкрепата на 11 от колегите му. Решението, обаче хвърли в смут спортните среди в Сърбия. По време на заседанието против приемането на Косово за член на Балганската федерация по карете гласува представителят  Сърбия Славолюб Пипер.

Г-н Пипер изглеждаше възмутен от скандалното предложение на Петров.

ПИК потърси и мнението на самия Петров, за да изложи версията си, но GSM-ът му даваше свободно.

Иначе проявата на Балканската федерация по карате роди и друга новина.

Форумът събра за първи път в 19 годишната история на федерацията президентите на всички балкански държави-членки на федерацията под почетното председателство на президента на Световната карате федерация  Антонио Еспинос.

Иначе Петров  и  Българската национална федерация карате получиха висока оценка за работата си. По време на събитието беше представена ключова информация за Конгреса на Световната карате федерация в Бремен и екшън план за участие на балканските страни в предстоящите Първи европейски олимпийски игри в Баку 2014, в които за първи път карате спортът е включен в програмата. Всички точки от дневния ред бяха приети с мнозинство.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване