12/13/14 19:16
(http://www.klassa.bg/)

„Свръхчовеци под лупа” изследва невероятните способности на хората

 Премиерното предаване „Свръхчовеци под лупа” представя невероятните способности на човешкото тяло и невъзможните умения на различни хора от 15-и декември, понеделник, от 20:00 ч. по Discovery Channel. Във всеки епизод популярната култура и науката се сблъскват в експертен анализ на циркулиращи в онлайн пространството видео клипове. Учени ще се опитат да отличат фактите от измислиците и легендите. От поредицата разбираме дали е възможно монах от Шаолин да балансира само върху два пръста. Предаването разкрива и дали наистина баскетболната звезда Коби Брайънт прескача движещ се автомобил и поставя под въпрос още много привидно невъзможни човешки умения.

„Свръхчовеци под лупа” изследва границите на човешките възможности и докъде са готови да стигнат онлайн измамниците, в стремежа си да спечелят интернет слава. Експертите Каролин Пършел, математик, Адам Рубен, молекулярен биолог и Грегъри Мак, физик, са част от учените, които разкриват тайните на едни от най-популярните интернет сензации. С тяхна помощ разбираме дали играта на пинг понг с нож вместо с топка е възможна, или е плод на 3D ефекти. „Свръхчовеци под лупа" разкрива всички тайни на най-популярните видео клипове в интернет пространството, стартирайки на 15-и декември от 22:00 ч. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване