12/14/14 14:42
(http://pik.bg)

Дрогиран тийнейджър побърка полицаи, гонят го с патрулката в Бургас

Дрогиран тийнейджър побърка полицаи, гонят го с патрулката в Бургас

Дрогиран тийнейджър от гимназия „Свети Никола” побърка бургаските ченгета, спретвайки им бясна гонка из ж.к.“Изгрев“, пише "Флагман".

Случаят е от 21 ноември и за него става ясно от решение на Районен съд-Бургас, осъждащо момчето на 5 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

Инициалите на младежа са В.З.Х. Той се качил зад волана лек автомобил „Форд“ надрусан, а в дома му е открито солидно количество марихуана, става ясно от диспозитива на присъдата. В.З.Х.се е признал за виновен и е сключил споразумение с прокуратурата.

Той е осъден по три параграфа – заради това, че не е спрял на полицейска палка – 3 месеца условно, същата присъда получава и за шофирането под въздействието на наркотици, а 5-те месеца са за съдържанието на наркотици в дома му.

В.З.Х.ще трябва да плати и глоба от 2 до 10 хил.лв.

Момчето живее в ж.к.“Изгрев“, ученик е в 12-ти клас в Морското училище. От досието му става ясно, че въпреки крехката си възраст веднъж вече е осъждан.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване