12/15/14 22:51
(http://pik.bg)

Подгряват Горан Брегович с вино и скара

Подгряват Горан Брегович с вино и скара

Духов оркестър, скара и вино ще създадат балканска атмосфера в Студентски град в София. Малко преди Коледа и ден преди концерта на Горан Брегович и неговия "Оркестър за сватби и погребения", който е на 19 декември в зала "Арена Армеец", на 18 декември в Студентски град се организира подгряващото парти с вкусна скара, която всеки посетител при желание може да си приготви сам, на специални маси с вградени съоръжения, пише "Труд".

За да им е още по-сладко на всички, ще има духов оркестър на живо, който се е подготвил с редица инструментали на Горан Брегович.

За музикантите от оркестър "Закс" Брегович отдавна е извор на вдъхновение, а те са добре познати на аудиторията като изпълнители в сходен стил.

На купона ще зазвучат типичните цигански мотиви и българската традиционна полифония, които ценителите бързо разпознават, а тялото откликва с танци. Ще има и томбола с билети за събитието.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване