12/16/14 19:17
(http://www.klassa.bg/)

Zeljko Joksimovic пее на рождения ден на сина на СЕСА

 Виртуозът на балканската музика Zeljko Joksimovic, който ще изнесе първия си голям концерт в София на 20 март в Зала 1 на НДК, беше една от изненадите на партито на Велко Ражнатович. СЕСА лично е помолила своя близък приятел да пее на 18-тия рожден ден на сина й. Празненството по случай пълнолетието на младежа, за който преди време медиите писаха, че има връзка с българката Ася Стоянова, се състоя на 11 декември в петзвездния хотел Hyatt Regency в Белград. За да уважат СЕСА и сина й, на бляскавото парти присъстваха повече от 250 човека, сред които едни от най-известните и обичани балкански изпълнители. Уникалните поп баладични изпълнения на Zeljko докоснаха всички гости на събитието и допринесоха за празничната атмосфера. Освен близкия на семейството певец, самата СЕСА също поздрави сина си с две любими нейни песни.

 

Концертът на златния глас на Балканите е на 20 март в Зала 1 на НДК. Публиката ще има възможност да се наслади на шоуто "Balkan Bazar", което е специално създадено да покаже многостранните таланти на Zeljko Joksimovic и магичната сила на балканската музика. Ще прозвучат също и най-големите му хитове - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija" и "Nije ljubav stvar".

 

Билети за концерта могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

 

Повече информация за концерта на Zeljko Joksimovic можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia .

 

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, BLife.bg, Meloman.bg, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване