12/19/14 13:03
(http://pik.bg)

Млад юрист поема БСП в Доспат, в Мадан и Рудозем преизбраха досегашните си лидери

Млад юрист поема БСП в Доспат, в Мадан и Рудозем преизбраха досегашните си лидери

Млад юрист застава начело на БСП в Доспат. Пламен Станоев бе избран за председател на местната структура на левицата в родопската община по време на отчетно-изборна конференция.  Той получи най-много гласове от членовете на партията в общинатаи сменя досегашния лидер Михаил Танев.  Изборната конференция се състоя в присъствието на членът на ИБ на БСП Дора Янкова, членове на Областния съвет, както и представители на социалистическата партия от централата в София, съобщиха от пресцентъра на червената централа. 

На отчетно-изборните конференции в Мадан и Рудозем досегашните лидери бяха преизбрани. Мария Близнакова остава председател на БСП в община Мадан, а д-р Цвятко Хаджиев- в община Рудозем.  И в трите партийни структури се направи обновяване на общинските ръководни бюра.  

БСП в Смолянска област влиза в битка за предстоящите местни избори, а амбицията ни е да се представим успешно“, коментира Дора Янкова. Структурите на БСП декларираха, че залагат основно на обновяване на кадровия ресурс и привличане  на нови млади членове. „За местните избори ще предложим силни кандидати за кметове и общински съветници“, декларираха социалистите. От Областният съвет подчертаха, че БСП ще работи активно в смолянските общини за повече прозрачност, за решаването на проблемите на хората.  Социалистите ще акцентират и на възможностите за реализация на проекти в региона със средства от новия програмен период на ЕС 2014-2020г. За целта във всяка община към партийните централи ще се създадат екипи от експерти, които да подпомагат хората и бизнеса. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване