12/20/14 08:38
(http://www.klassa.bg/)

Джей Ло и Кейт са модните диктаторки

 

Кейт Мидълтън демонстрира кралски стил.
Певицата Дженифър Лопес и херцогиня Катрин са модните диктаторки на 2014 г., съобщава в. "Дейли мейл".

 

Веднага след тях се нарежда Бионсе, която е поставена трета в класацията,

 

а кралицата на селфитата

 

Ким Кардашян фигурира на последно място в топ десет, изготвен въз основа на допитване сред 1000 американски жени от сайта LeTote.com.

 

Пет поп звезди са включени в класацията на модните диктаторки, като Гуен Стефани, Риана и Кейти Пери заемат съответно шесто, седмо и осмо място.

 

Актрисата Анджелина Джоли е на четвърто място, изпреварвайки първата дама на САЩ Мишел Обама, а британската дизайнерка Виктория Бекъм беше поставена на осмо място заедно с певицата Кейти Пери. Джесика Алба и Сара Джесика Паркър също споделят деветото място, а на десето е поставена Ким Кардашян.

 

Изследването показва също как американските жени гледат на популярните тенденции. 87% от анкетираните заявили, че следват модните тенденции, а една пета от дамите признали, че

 

харчат до $500 на месец

 

за модни аксесоари. Изследването показва още, че когато става въпрос за влияние на звездите, хората гласуват с краката си, като обувките и ботушите са аксесоарите, които най-много се имитират.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване