12/20/14 11:00
(http://pik.bg)

Журналисти подкрепиха акцията за спасяването на Росица Спасова

Журналисти подкрепиха акцията за спасяването на Росица Спасова

Журналистите от БНР веднага откликнаха на зова за помощ за живота на дългогодишния кореспондент на Българското национално радио – Росица Спасова, която има спешна нужда от средства за лечение, пише Флагман.

БНР отправи призив на национално равнище, колегите от радио Бургас също светкавично се отзоваха в подкрепа на Спасова. Още днес те събраха средства, които ще бъдат предоставени за възстановяването на жената.

„Събрахме лични средства, а БНР по инициатива на Лили Маринкова сложи в сайта си призив за помощ. Росица Спасова е човек с авторитет, граден дълги години, още в радиото работят хора, които са били заедно с нея”, каза главният продуцент на радио Бургас Даниела Костадинова.
В подкрепа на Росица Спасова се отзова и друго известно име от бургаската гилдия – Радка Балева, която дълго време работеше в общинския радиовъзел.

Флагман.бг припомня, че Росица Спасова - гласът на Бургас, който десетки години звучеше по националното радио, днес има животоспасяваща нужда от нашата помощ, която не търпи отлагане. Тя се намира в ортопедичното отделение на МБАЛ-Бургас, претърпяла е две тежки операции след нелеп инцидент – на тазобедрената става и китката на дясната ръка. Напълно обездвижена е. Необходими са средства за доплащане на лечението – за превръзки, за поставянето на противосъсирващи инжекции и най-вече за рехабилитация. В противен случай Роси Спасова никога няма да може да проходи. Става дума за не повече от 2-3 хиляди лева общо. За да не загубим една от най-светлите и почтени личности в историята на бургаската журналистика.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване