12/22/14 20:27
(http://www.klassa.bg/)

Премиерната поредица “Карай към печалбата” връща блясъка на стари легендарни автомобили

 В новата поредица „Карай към печалбата“ автомобилните експерти Денис Питсенбарджър и Слик търсят изоставени класически автомобили, за да ги възстановят и пуснат отново в експлоатация. Премиерният епизод на предаването започва на 3-и януари, събота, от 20:00 ч. по Discovery Channel. Двамата приятели и експерти в областта на автомобилите не просто купуват повредени автомобили от техните собственици, а отделят от своето време и средства, за да възстановят някогашното им перфектно състояние. След като приключат с ремонта, колата отива на търг, на който собственикът трябва да направи труден избор: дали да вземе дял от печалбата или да откупи любимата си кола с отстъпка от цената.  В края на всеки от епизодите разбираме дали собствениците ще предпочетат да се разделят с любимите си класически автомобили и да вземат парите, или мисълта да видят мечтаната си кола в чужди ръцете ще се окаже непоносима за тях.

Из цяла Америка има изоставени автомобили, които чакат да бъдат реставрирани и отново да радват собствениците си на пътя. Денис Питсенбарджър и Слик са решени да намерят легендарните, но остарели коли и да възвърнат някогашния им вид и слава. Един от водещите на поредицата, Денис Питсенбарджър е известен автомобилен техник и състезател, който притежава енциклопедични знания за историята и дизайна на колите. Неговият партньор Слик е техник с невероятни умения, който е върнал обратно на пътя хиляди автомобили. Слик работи над автомобилите, използвани в много Холивудски филмови продукции и е убеден, че може да се справи с всяка кола. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване