12/22/14 19:50
(http://www.klassa.bg/)

Световноизвестната марка грим M•A•C COSMETICS идва в MALL OF SOFIA!

 Една от най-революционните и влиятелни компании в света на глобалната козметична индустрия Make up Art Cosmetics (M·A·C) отваря втория си магазин в MALL OF SOFIA.

 

Мотото на марката – „Всяка раса, всеки пол, всяка възраст“ – отразява нейното отношение към индивидуалността, артистичността и силата на себеизразяването. Като марка, която вярва в „силата на споделянето“, M.A.C. отваря широко сърцето си към света.

 

Заради своята страст, артистичност и стремеж към иновации, M.A.C. е предпочитаната марка гримове на повече от 200 модни ревюта по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. M.A.C. подкрепя събитието „Седмици на модата“ по света – в Атина, Копенхаген, Делхи, Сингапур, Нова Зеландия и Москва.

 

M.A.C. е марка гримове, създадена от гримьори за гримьори. Поради тази причина M.A.C. уважава и почита общността на гримьорите със специално насочени към тях проекти.

 

На 18 декември 2014г. M.A.C. отпразнува отварянето на своя нов магазин с голямо парти, вдъхновено от празничната колекция на Heirloom Mix. Модели и танцьори се смесиха с публиката и гостите и приветстваха M.A.C. в MALL OF SOFIA!

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване