12/22/14 20:58
(http://pik.bg)

Синдикалист: Напрежението сред служителите в затворите е огромно

Синдикалист: Напрежението сред служителите в затворите е огромно

"Напрежението сред служителите на затворите е огромно, забелязва се пълна демотивация за работа, освен това има и много, които напуснаха." Това каза Иван Петров, председател на УС на Синдиката на служителите в затворите в България (ССЗБ), по отношение на неизпълнените искания на служителите на затворите за изравняване на плащанията им по Закона на МВР, с тези на служителите от сектора „Сигурност” пред агенция "Фокус".

Петров заяви, че служителите не могат да допуснат да не се спазва закона, особено след като те са тези, които го прилагат.

Той обясни, че за тях е учудващ факта, че някой може да има интерес да отслабне системата за сигурност, да иска служителите да са демотивирани за работа, особено когато държавата се намира в едно в тежко финансово състояние.

„Държавата ни се намира в тежко състояние предвид сигурността на гражданите - бежанска вълна, клетки на ислямска държава, а служителите напускат и са демотивирани да работят”, допълни още Петров. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване